2024. Május 27. Hétfő | Hella napja
header-ads
Budapest
helység
header-logo

Szerzői jogok


A www.idoke.hu weboldalon (továbbiakban: Weboldal) látható tartalom Szabó Norbert szellemi tulajdonát képezi, ezért a weboldalon látható információk a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon látható és található grafikai anyagokat, információkat, szoftveres megoldásokat, engedély nélküli felhasználni. A jogtalan felhasználás büntető- és/vagy polgári jogi következményeket von maga után.

A weboldalról származó adatokat, értesüléseket, információkat, híreket átvenni - az Szjt. 34. § (1) bekezdése alapján - csak a www.idoke.hu-ra való hivatkozással, a szerző (Időke.hu) megnevezésével lehet, amelyet a weboldal üzemeltetője írásos visszaigazolással engedélyezett. Az információk átvételének feltételeiről és a hivatkozás formáiról az alábbi címen kérhet részletes felvilágosítást: [email protected]

A weboldalon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából, az előrejelzések, a veszélyjelzések és az észlelések használatából eredő károkért a weboldal és üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét, továbbá az engedéllyel átadott tartalmat megjelenítendő más weboldalon publikált adatokért, infomációkért és riasztások valótlanságából és pontatlanságából eredő károkért sem vállal felelőséget!

 

© Copyright 2018 időke.hu - Minden jog fenntartva